Benvinguts de nou!

Hola a tots i a totes,
benvinguts/des al curs 2012/13, amb un poc de retard,
Esper que vosaltres, nous alumnes de 5è, vos familiaritzeu aviat amb el maneig del bloc i que vos serveixi per fer un seguiment del que feim a classe.
Maria

dilluns, 30 d’abril del 2012

Els rius d'Espanya. Com es diu? (Fàcil)

Els rius d'Espanya. Com es diu? (Fàcil): Coneixes el nom de cada element geogràfic assenyalat al mapa? Posa’t a prova amb aquest mapa interactiu. Has de triar la resposta adequada d’una llista amb diverses opcions.

Els rius d'Espanya. Com es diu? (Normal)

Els rius d'Espanya. Com es diu? (Normal): Coneixes el nom de cada element geogràfic assenyalat al mapa? Posa’t a prova amb aquest mapa interactiu. Has de triar la resposta adequada d’una llista amb diverses opcions.

divendres, 27 d’abril del 2012

El relleu d'Espanya. Com es diu?

El relleu d'Espanya. Com es diu?: Coneixes el nom de cada element geogràfic assenyalat al mapa? Posa’t a prova amb aquest mapa interactiu. Has de triar la resposta adequada d’una llista amb diverses opcions.

dimarts, 24 d’abril del 2012

dilluns, 23 d’abril del 2012

lapbooks

Hola,
 com vos havia promès he penjat alguns dels lapbooks que heu elaborat.

dimecres, 18 d’abril del 2012

Els rius d'Europa. Com es diu?

Els rius d'Europa. Com es diu?: Coneixes el nom de cada element geogràfic assenyalat al mapa? Posa’t a prova amb aquest mapa interactiu. Has de triar la resposta adequada d’una llista amb diverses opcions.

El relleu d'Europa. Com es diu?

El relleu d'Europa. Com es diu?: Coneixes el nom de cada element geogràfic assenyalat al mapa? Posa’t a prova amb aquest mapa interactiu. Has de triar la resposta adequada d’una llista amb diverses opcions.

divendres, 13 d’abril del 2012

FACEM UNA WEBQUEST

Bono nins i nines, les vacances han acabat i és hora de reprendre les tasques. Per començar he cercat a la xarxa una webquest que segur que vos interessarà sobre l'escriptor Jules Verne,  autor d'entre altres obres: Viatge al centre de la Terra.

Aquí vos deix l'enllaç de la pàqina on la trobareu http://weib.caib.es/Recursos/verne_webquest/index.htm

dilluns, 2 d’abril del 2012

Paraules que rimen

Escoltar és una de les habilitats lingüístiques imprescindibles per a fer un bon aprenentatge de la llengua. Si anem als primers aprenentatges dels infants el que primer feim és treballar la consciencia fonològica, doncs aquesta consciència ha de perdurar durant tot el procés d’aprenentatge.
En la següent activitat per als alumnes de 6è de primària, se posa a prova aquesta habilitat alhora de treballar el poema, i els seus elements (vers, estrofa i rima), d’acord als següents objectius:
-          Fomentar el gust pels poemes.
-          Desenvolupar la capacitat d’escoltar  i entendre el poema.
-          Conèixer el vers.
-          Adonar-se de les paraules que rimen.
-          Desenvolupar-se en el maneig de les noves tecnologies.
Per a dur a terme aquesta activitat es recomenable aprofitar una classe en que comptem amb el suport d’un altre mestre per a que l’atenció pugui ser més individualitzada i permeti un seguiment i una avaluació més de d’acord a les necessitats de cada alumne.
L’avaluació quedarà llavors, reflectida amb l’activitat del núvol amb l’eina wordle
Wordle: Paraules que rimen