Benvinguts de nou!

Hola a tots i a totes,
benvinguts/des al curs 2012/13, amb un poc de retard,
Esper que vosaltres, nous alumnes de 5è, vos familiaritzeu aviat amb el maneig del bloc i que vos serveixi per fer un seguiment del que feim a classe.
Maria

diumenge, 16 de gener del 2011

Les TIC a l'aula

Hola a tothom, 
aquest bloc és un bloc d'aula amb l'objectiu de que sigui una eina per recullir activitats dels alumnes.
Les TIC suposen un nou plantejament dins la programació d’aula i per tant de la pràctica docent amb tot el que suposen les estratègies organitzatives i metodològiques adients per a assolir els objectius i per desenvolupar la competència digital i comunicativa de l’alumnat així com proporcionar al professor i a l’alumnat tota una sèrie de materials i recursos que ens posen a l’abast un món d’informació i alternatives que surten d’allò que és la transmissió tradicional de coneixements.
L'escola és una institució oberta a la societat i per tant ha d'adaptar-se als canvis socials i a les noves exigències dels més joves. No podem mirar cap enrere ni tancar els ulls al que és obvi: les noves tecnologies han despert la curiositat i la motivació dels nostres alumnes i han obert portes als que més dificultats tenien amb el llibre pur i dur.
 Esper que sigui d'utilitat i sigui un punt de trobada per a compartir activitats. Crec que tots ens podem beneficiar de les noves tecnologies, tant mestres com alumnes. Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada