Benvinguts de nou!

Hola a tots i a totes,
benvinguts/des al curs 2012/13, amb un poc de retard,
Esper que vosaltres, nous alumnes de 5è, vos familiaritzeu aviat amb el maneig del bloc i que vos serveixi per fer un seguiment del que feim a classe.
Maria

diumenge, 6 de febrer de 2011

Exposició de la unitat didàctica.

Hola de nou, vull mostrar-vos l'experiència duta a terme amb el desenvolupament de la unitat didàctica de La Terra i l'Univers. Es va plantejar com un projecte en el qual havien de cercar informació per internet (qualcuns aprofitaren el llibre) i elaborarem un index. Llavors es distribuiren en grups de tres o quatre alumnes de forma heterogènia. Una vegada en grups aprofitarem per analitzar la informació recopilada i realitzar un mapa conceptual amb l'eina bubbl.us. Per cert, disfrutarem tots amb l'activitat.
Va ser molt engrescador, treballaren de forma col·laborativa i es va fomentar la cooperació entre companys. Els alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu tingueren els companys ajudant-los en tot moment, ara bé, cadascú va anar fent d'acord a les seves necessitats. Llavors cada grup es preparà l'exposició del seu apartat hi ho demostrà als companys. L'avaluació ha estat contínua, posant atenció al desenvolupament de les competències, sobre tot l'aprendre a aprendre.
Anim a tot el professorat a dur a terme experiències d'aquest tipus i a enregistrar les sessions. És una altra manera de motivar als alumnes.

Aquí teniu el video de l'exposició dels alumnes i algunes reflexions meves sobre aquesta experiència.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada