Benvinguts de nou!

Hola a tots i a totes,
benvinguts/des al curs 2012/13, amb un poc de retard,
Esper que vosaltres, nous alumnes de 5è, vos familiaritzeu aviat amb el maneig del bloc i que vos serveixi per fer un seguiment del que feim a classe.
Maria

dissabte, 5 de març de 2011

La Llengua i les TIC

A les portes d'acabar el curs sobre l'ús de les TIC a la llengua hem toca reflexionar sobre el que m'ha suposat la realització d'aquest. He de confesar que al veure la primera activitat ja em volia donar de baixa. Jo no sabia com envestir un bloc, ni com funcionava ni les seves possibilitats. Ido, em vaig capficar en que ho treuria endavant i així va ser. Així com ha anat passant el temps més utilitat li he trobat.
En segon lloc totes les eines que anava descobrint eren complementament noves per jo, fins hi tot el nom, han estat molt motivadores i engrescadores pels nins. Tal volta a la que més suc li he tret és al Bubbl.us. ,si bé també han disfrutat amb les gravacions.
He de dir que he après tant i a no sentir pors alhora d'usar noves eines, afegint-hi el problema de l'idioma perquè totes estan amb anglès, però va tenir raó na Gemma (la tutora del curs), que el vocabulari és senzill i molt semblant en totes, que he anat fent propaganda entre els meus companys perquè les empressin i alguns si ho han fet amb els seus alumnes.
Gràcies a n'aquest curs ja em sent mitja "blogguera", i més quan entre les companyes i companys ens mostram el que hem posat i que pot ser útil pels nostres alumnes.
El que ara m'agradaria aconseguir amb el bloc és dur-lo actualitzat i anar posant a més de les activitats realitzades amb els nins,  enllaços i activitats, com el jclic,  que puguin complementar i reforçar la tasca diària, a més de ser també un punt de referència pels pares per informar-se sobre el que fan el seus nins.
Esper aconseguir-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada